Go to Top

Nieuws

Fysio-Fitness abonnement

Fysio-FitnessBij Fysiotherapie Jansen kunt u gebruik maken van een Fysio-Fitness abonnement.

Voor de intake en samenstellen van uw trainingsschema brengen wij 35,00 euro in rekening. Als u tijdens of direct na uw reguliere fysiotherapietraject begint met medische fitness, dan worden er geen intake kosten berekend.

Lees meer

Directe Toegang Fysiotherapie (DTF)

Fysio JansenWat betekent dat voor u?
U heeft geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.
Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de fysiotherapeut terecht. Zodat u snel kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. Lees meer

Eigen risico en fysiotherapie

FysiotherapieVerplicht eigen risico:
Het verplicht eigen risico geldt alleen voor verzekerden van 18 jaar en ouder. De zorg zoals consult bij de huisarts of verloskundige (die voorheen buiten de no-claim viel), valt ook nu niet onder het eigen risico. Reden om de no-claim af te schaffen was dat de teruggave van de no-claim tot aanzienlijke maatschappelijke en politieke onvrede heeft geleid. Ook waren er sterke twijfels of de positieve prikkel die van de teruggave van de no-claim uitgaat voldoende effectief was.

Lees meer