Fysiotherapie omvat veelzijdige behandelingen die zich richten op het herstellen en verbeteren van het bewegingsapparaat. Bij fysiotherapiepraktijk Fysio Jansen in Eindhoven bieden we diverse vormen van fysiotherapie, waaronder bekkenbodem fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, shockwave therapie en nog tal van andere behandelingen. Onze ervaren therapeuten geven u persoonlijke zorg en begeleiden u op weg naar herstel en welzijn. Ontdek hier hoe fysiotherapie u kan helpen en welke behandelingen wij aanbieden in onze praktijk.

Wat is fysiotherapie?

De paramedische discipline fysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Bij deze therapie ligt de focus op het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het vergroten van de functionaliteit. Door middel van verschillende behandeltechnieken en oefeningen kunnen onze fysiotherapeuten u helpen bij uiteenlopende fysieke problemen. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse activiteiten voort kunt zetten. Daarnaast leren we u verdere problemen te voorkomen of te beperken door verantwoord te bewegen.

Fysiotherapie afspraak maken

De voordelen van fysiotherapie

Het volgen van een fysiotherapeutische behandeling heeft allerlei voordelen. Hieronder ontdekt u wat de pluspunten zijn van fysiotherapie bij Fysio Jansen in Eindhoven Woensel:

  • Fysiotherapie helpt bij het verminderen van pijn en ongemak in het lichaam.
  • Een fysiotherapeutische behandeling kan een chirurgische ingreep voorkomen bij bepaalde klachten.
  • Door gerichte oefeningen te doen verbetert de functionaliteit van de spieren en gewrichten.
  • De behandeling bevordert het herstel en draagt bij aan een betere levenskwaliteit.

Diverse soorten fysiotherapie behandelingen

Bij Fysio Praktijk Jansen in Eindhoven bent u aan het juiste adres voor professionele fysiotherapiebehandelingen. Onze therapeuten hebben ruime ervaring en maken gebruik van geavanceerde technieken om u te helpen bij het herstel en het verbeteren van uw lichamelijke conditie. Wij bieden verschillende vormen van fysiotherapie, waaronder:

Vergoeding fysiotherapie in Eindhoven

Afhankelijk van uw poliswaarden kunt u de kosten voor fysiotherapie bij Fysio Jansen in Eindhoven laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. Om te zien in hoeverre u recht heeft op een vergoeding, dient u de verzekeringsvoorwaarden na te kijken. Heeft u nog vragen omtrent dit onderwerp? Neem dan contact op met onze administratieve medewerkers.

Fysiotherapiepraktijk Fysio Jansen

Wij zijn een professionele fysiotherapiepraktijk in Eindhoven Woensel en hebben we maar liefst 40 jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie. Onze praktijk bestaat uit een team van gekwalificeerde fysiotherapeuten, die elk hun eigen specialismes hebben. Bij Fysio Jansen richten we ons op genezende en preventieve behandelingen. Daarnaast bieden we advies, voorlichting en persoonlijke begeleiding. Op deze manier trachten we te vermijden dat uw lichamelijke klachten opnieuw ontstaan in de toekomst.

Afspraak maken voor fysiotherapie

Als gerenommeerd centrum voor fysiotherapie in Eindhoven biedt Fysio Praktijk Jansen kwaliteitsvolle zorg en behandelingen voor diverse klachten en aandoeningen. Onze ervaren therapeuten staan klaar om u te helpen bij het herstelproces en het verbeteren van uw algehele welzijn. Wij zijn uw vertrouwde partner in fysiotherapie, of het nu gaat om revalidatie na een blessure, het verlichten van pijn, of het verbeteren van uw lichamelijke conditie. U kunt op ons rekenen voor het verhelpen van uw klachten.

Maak een afspraak voor fysiotherapie in Eindhoven

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen over fysiotherapie of wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan contact op met de specialisten van Fysio Jansen. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0402 41 73 58 of per mail via fysiojanseneindhoven@gmail.com. Ook is het mogelijk om langs te komen tijdens ons gratis inloopspreekuur. Dit vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:45 tot 11:00 uur. Onze fysiotherapiepraktijk is gelegen in de Luxemburglaan 115 te Eindhoven.