Heeft u last van klachten aan het bewegingsapparaat van uw lichaam? Dan bent u bij Fysio Jansen op de goede plek. Wij verhelpen uw probleem door middel van manuele therapie in onze praktijk te Eindhoven. Deze behandeling is toepasbaar bij een breed scala aan lichamelijke klachten. Denk hierbij aan rug- en nekpijn, gewrichtsproblemen, stijfheid aan de spieren en een beperkte mobiliteit. Naast het behandelen van klachten geven wij passend advies en werken we preventief om te voorkomen dat het probleem zich in de toekomst opnieuw ontwikkelt. We vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in onze praktijk en houden daarbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie biedt een goede oplossing wanneer de bewegingsvrijheid van het lichaam verminderd is. Het doel hiervan is om de gewrichten beter te laten functioneren en de houding en beweging te verbeteren. Onze manueel therapeut beschikt over de juiste kennis omtrent de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, en in het bijzonder over de wervelkolom. De therapeut beoordeelt uw houding en de beweeglijkheid van de gewrichten en maakt een heldere analyse van wat er mankeert. Tijdens het uitvoeren van de manuele therapie in onze praktijk te Eindhoven gebruiken we specifieke mobilisatietechnieken. Daarnaast krijgt u instructies, advies, begeleiding en inzicht over gezond bewegen.

De voordelen van manuele therapie

Onze deskundige fysiotherapeuten adviseren, behandelen en begeleiden u. Zo kunt u weer optimaal uw dagelijkse activiteiten verderzetten. Wanneer u zich laat behandelen door middel van manuele therapie bij Fysio Jansen in Eindhoven Woensel, ervaart u allerlei voordelen. Hieronder komt u te weten u dewelke precies:

  • De beweeglijkheid en flexibiliteit van uw lichaam verbetert, waardoor u weer goed kunt functioneren.
  • Manuele therapie leert u om verantwoord te bewegen en verdere problemen te voorkomen of beperken. Zo blijft u in de toekomst gespaard van klachten.
  • De behandeling is zeer effectief en biedt snel resultaat.

Vergoeding manuele therapie

De kosten van manuele therapie worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekeraar. Dit is afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent. Wij adviseren u om uw eigen verzekeringsvorm en verzekeringsvoorwaarden goed na te lezen, zodat u op de hoogte bent. Daarbij is het belangrijk om zelf uw behandellimiet en vergoedingen in de gaten te houden. Bent u niet verzekerd, dan gelden onze standaardtarieven voor een behandeling. Wij informeren u graag omtrent de kosten van manuele therapie in onze praktijk te Eindhoven Woensel.

Over fysiotherapiepraktijk Fysio Jansen

Fysio Jansen is een fysiotherapiepraktijk in Eindhoven en bestaat reeds 40 jaar lang, waarbij we van vader op zoon veel plezier aan het werk beleven. We werken met een team van gekwalificeerde fysiotherapeuten en bieden verschillende soorten specialisaties aan. In onze praktijk te Eindhoven kunt u onder meer terecht voor manuele therapie, fysiotherapie, sport fysiotherapie en echografie. Onze therapeuten behandelen zowel ter genezing als preventief en geven advies, voorlichting en begeleiding om te voorkomen dat uw klachten terugkomen. Bij Fysiotherapie Jansen bent u aan het juiste adres voor al uw vragen en problemen over beweging en gezondheid. De praktijk is gelegen aan de Luxemburglaan 115 in Eindhoven.

Manuele therapie bij Fysio Jansen in Eindhoven

Wilt u uw klachten laten behandelen door een specialist met behulp van manuele therapie? De fysiotherapeuten van Fysio Jansen staan voor klaar. Maak meteen een afspraak via de website voor manuele therapie bij onze praktijk in Eindhoven. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het nummer 0402 41 73 58 of mailen naar fysiojanseneindhoven@gmail.com. Wij bieden tevens een gratis inloopspreekuur iedere dinsdag, woensdag en donderdag. Dit duurt een kwartier en loopt telkens van 10:45 tot 11:00 uur.